Det siger forældre om Susannes undervisning

”Vi har haft den store glæde og fornøjelse af have vores datter gående i Susannes Musikbiks først i spirekor, siden i børnekor. Susanne er en fantastisk korleder, der i kraft af en dyb pædagogisk- såvel som didaktisk-, stemmeudviklings- og musikalsk indsigt formår at skabe en rolig oase af syngeglæde, koncentration og engagement, fra det sekund børnene træder ind i lokalet, til de går derfra syngende og glade. Det er med meget blandede følelser at vores datter nu skal forlade Susannes kor, efter at være blevet optaget på Sankt Annæ.”

 

”Tak fordi du har lært Eva så meget ved at stille krav og lege det ind”

 

”Du smitter med glæde, overskud og sangglæde. Det er en fornøjelse at lægge børn til din undervisning”

 

”Det var fantastisk at opleve årets krybbespil. De var vildt gode og koncerten hævede sig langt over standarden for hverdagsaktiviteter. Koret er båret af dit talent og engagement på de almindelige hverdage. Ungerne elsker det og glæder sig til de skal hen og synge.”

 

"Vi har været rigtig glade for at have børnene til at gå til kor hos dig, og det har været skønt at opleve, hvordan du har fået sangglæden til at blomstre hos især Hedvig. Og så er det dejligt, at du forventer noget af børnene, det betyder virkelig meget, kan vi mærke, på Hedvigs engagement."

 

"Min datter har virkelig haft godt af at være i koret i forhold til sin generthed, sin glæde ved sang og sin sproglige udvikling."

 

"Et stort og hjerteligt tak for tiden på babysamlesang november ‘18 til maj ‘19. Jeg glædede mig til hver eneste onsdag og nød at synge og være i kirken med min dengang lille baby. 

Jeg hører ofte stadig mine sangfavoritter. At høre sangene i dag giver et lille sug i maven af glæde over, hvor dejlig tiden på barsel var med min søn. Særligt ‘Fred hviler over land og by’, ‘Det dufter lysegrønt af græs’ og ‘Sorrig og glæde’ føles som det varmeste soundtrack til baby-tiden. Så tusind tak fordi du valgte så smukke salmer og har givet mig så dejlige minder om dengang. "