Børnekor 2.-5. klasse

Cæcilia Børnekor er kor for syngeglade børn i 2. - 5. klasse. Alle er velkomne i koret uanset erfaring. Er du helt ny i korverdenen skal du være indstillet på et stort fremmøde for at kunne følge med. 

Koret er klassisk funderet, men repertoiret spænder bredt fra Seebach-sange til salmer over Mozart til små årstidssange. Vi synger en eller tostemmigt. Vi arbejder med solfa, hørelære, nodelæsning og andre musikalske færdigheder gennem dans, sang og bevægelse. En sund stemme-teknik indarbejdes.

Koret laver både kirkelige og værdslige koncerter. Vi går luciaoptog, laver krybbespil, tager til stævner hos FUK (Folkekirkens Ungdomskor) og deltager af og til ved messer i Den Katolske Kirke. 

Koret øver hver mandag kl 15.30-17 på Sankt Ansgar Skole, Nørrebrogade 27.

For de ældste og dygtigste i koret (typisk 4. og 5. klasserne) er der herefter ekstrakor kl 17.10-17.45. Her øver vi det lidt sværere repertoire, vi indstuderer understemmer og synger på engelsk, tysk eller afrikansk.

 

Koret koster 140 kr om måneden at deltage i. Det er altid muligt for nye sangere at teste koret gratis 3 gange før man melder sig ind. Før du møder op til en korprøve som ny, bør du henvende dig til Susanne på mail eller tlf 26150586.

Tilmelding foregår elektronisk ved at klikke på hende:  Tilmelding