Akkompagnatørerne

Alle akkompagnatører i Susannes Musikbiks er studerende, enten på musikvidenskab, Kbh Universitet eller på Konservatoriet.

Det er et helt bevidst valg, da jeg mener det er vigtigt at give de studerende mulighed for at arbejde med børnekor og at give min viden videre til næste generation af undervisere.

Mine akkompagnatører har mulighed for at se mig undervise og lure tricks af samtidigt med at de tjener lidt til at supplere S.U.en. Når jeg er forhindret i at undervise får de også mulighed for at prøve kræfter med at stå foran koret.

Som forældre kan man derfor både opleve akkompagnatører som er nybegyndere og nærmest professionelle. Akkompagnatørerne bytter ofte dag, da de selvfølgelig først og fremmest skal passe deres forelæsninger.

Alle mine akkompagnatører har afleveret børneattest.

 

Kasper Borcherson

Kandidat-studerende ved Det kongelige Danske Musikkonservatorium, som Almen Musiklærer, med speciale i sang- og hørelære-pædagogik, samt egne sang-færdigheder. 

Underviser som en del af studiet i sang og hørelære, for begyndere og let øvede.

Har arbejdet som akkompagnatør for Susanne Hartmann Stægers kor siden 2012.

Derudover Ansat som korleder for Gentoftekoret og agerer løbende assistent-dirigent for diverse kor rundt om på Sjælland.

Ansat som kirkesanger ved Jægersborg Kirkes VokalEnsemble. Synger derudover som seriøs amatør i Det Unge VokalEnsemble, samt den rytmiske performancegruppe Dopplers.

Valdemar Bille-Lauridsen

 

Jeg har spillet klaver siden jeg var 6 år gammel, og har siden da modtaget undervisning i både klassisk og rytmisk klaver, musikteori og hørelære, samt spillet for flere kor og musicals.

I øjeblikket studerer jeg Fysik og Nanoteknologi på DTU, men jeg spiller stadig en masse musik bl.a. med min jazz trio.